Spiritist

JAG - EN SPIRITIST

VAD INNEBÄR DET?

Jag jobbar med ett öppet hjärta och finner stor glädje i att hjälpa människor att växa och nå sin inre potential.  Med en medveten närvaro i nuet skapas balans och inre välmående, det frigör stress och sänker blodtryck, vilket i sin tur blir Ditt välmående i vardagen!

För att hitta eller förstärka detta välmående kan du få medial vägledning i en livscoachning, deltaga i en spännande cirkelseans eller utveckla dig i någon av mina kurser. Jag har meditationsträffar som passar både nybörjare och dig som är van att meditera - jag kallar dem Budskapscirkel eftersom Andevärlden ofta går igenom med personliga budskap för ditt eget växande på dessa träffar. 

Nytt från hösten 2017 är också att du kan utveckla dig genom form och färg! VIS ART. Här höjer du dina frekvenser för att nå än högre upp i din andliga kanal och verkligen bli den du är ämnade att vara.

Väldigt kraftfullt för dig som är redo för nya utmaningar i ditt spirituella växande!

Jag ger även healing på KRAFTENS KÄLLA och erbjuder både Spirituell, Reiki och Trancehealing. Jag är utbildad och certifierad Reiki Master Teacher sedan 2001.

Att vara en spiritist innebär att jag vill främja och skapa förståelse för den andliga världen.  Jag vill avmystifiera och skapa klarhet om livets fortsatta existens, dela med mig av mina kunskaper och öppna upp för den fria tanken om livet efter döden utan att vara bundna av regler och förutfattade meningar.  Jag är helt obunden av både religiösa och politiska åsikter och vill genom mitt mediumskap ge dig klara bevis på livets fortsatta existens.


Jag vill också att KRAFTENS KÄLLA skall vara en trygg och positiv samlingsplats där du kan träffa spirituellt likasinnade och utveckla dig i din egen takt.  Jag vill ge dig kunskap om både det mentala och det fysiska mediumskapet,  ge dig upplysning om filosofin och undervisa om de olika spirituella historiska aspekterna.

SOCIALA MEDIER

Följ oss och gilla oss på Facebook.

Samt på några andra social medier.

Copyright © All Rights Reserved

AnnBritt Johansson Hademo

Jag innehar F-skattebevis

Självklart tillämpar jag sekretess

och tystnadsplikt

KRAFTENS KÄLLA

Övre Kvarngatan 31b

504 53 BORÅS

 

 

+ 46 (0) 706 50 59 39

annbritt@kraftenskalla.se