Vad jag kan göra för dig

DET HÄR KAN JAG GÖRA FÖR DIG

 


LIVSCOACHNING

SAMTAL - INTUITIV MEDMÄNNISKA, 1 person 60 min 800 kr

Kom för ett samtal där du får berätta och prata om din situation. Du får råd och tips om hur du kan komma vidare och skapa balans och harmoni i ditt liv. Ibland kan det hjälpa att bara få prata och berätta om sina tankar och sin situation med någon som står utanför den närmaste kretsen, därför är du välkommen på ett samtal med mig där jag låter min intuition få vägleda svaren. (Denna sittning syftar inte till att möta anhöriga i Andevärlden.)

OBS! Boka gärna 2 timmar för längre session.

 

MEDIAL LIVSCOACHNING på KRAFTENS KÄLLA, 1 person 120 min 1400 kr

Vi börjar med en avslappnande meditation som jag guidar dig i, syftet är att rena och stärka Din aura. Jag kopplar sen upp mig för att ta emot budskap från De som finns i andevärlden och som kommer för att möta Dig i denna sittning. Du får möjlighet att ställa frågor om Dig själv eller kanske den vi möter. Det blir en positiv stund tillsammans med andevärlden.

 

MEDIAL LIVSCOACHNING per TELEFON, 1 person 30 min 750 kr

Jag använder mig av Orakelkort och bygger energin för just dig, kopplar så upp mig för att ta emot budskap från De som finns i andevärlden och som kommer för att möta Dig i denna sittning. Du får möjlighet att ställa frågor om Dig själv eller kanske den vi möter. Det blir en positiv stund tillsammans med andevärlden. På din bokade tid  ringer du upp mig på telefon 0706-505939. OBS! Bokning måste ske minst en dag före sittning. Betalning med Swish ska göras innan vårt samtal.

 

MEDIAL RÅDGIVNING ÖVER NÄTET, 1 person  45 min 850 kr

Jag kopplar upp mig för att ta emot budskap från De som finns i andevärlden och som kommer för att möta Dig i denna sittning. Jag använder Orakelkort och guidar dig i din livssituation. Du får möjlighet att ställa frågor om Dig själv eller kanske den vi möter. Det blir en positiv stund tillsammans med andevärlden. Jag meddelar Dig länken som gäller för kontakten över nätet senast 1 tim före vårt bokade möte. Jag använder google Meet eller Zoom. OBS! Bokning måste ske minst en dag före sittning. Betalning med Swish ska göras innan vår träff.

 

MEDIAL LIVSCOACHNING FÖR 2 PERSONER, 2 personer 150 min 1600 kr 

Här kan ni komma 2 som känner varandra väl och som vill ha den här upplevelsen tillsammans. Jag jobbar på samma sätt som i en enskild medial livscoachning men det blir något kortare tid med budskap på varje person än om man har en enskild sittning. Även här har ni möjlighet att ställa frågor om er själva. Som vanligt jobbar jag enbart i kärlek och ljus. En sittning som ger kraft och glädje tillsammans!

 

 

LÄKANDE/BALANSERANDE BEHANDLINGAR

STRESSRELEASE HEALING OCH SPAHEALING1 person 90 min 995 kr 

ENERGI behandlingar som läker och helar dig på djupet och gör dig redo för den nya tidens höga frekvenser.

Läs mer och boka din tid här:  ENERGI BEHANDLINGAR

xzd


KRANIOSAKRALBEHANDLING på KRAFTENS KÄLLA, 1 person 90 min 995 kr
En helt frisk kropp uttrycker mikrorörelser i sina vävnader. I en kropp som begränsas av ohälsa, begränsas även dessa mikrorörelser. Obalansen kan övergå i ett kroppsligt symtom som t ex kan upplevas som en spänning i muskler, värk, en inflammerad led eller ett belastat organ. En KS terapeut är tränad i att med sina händer registrera de olika avvikelser som kan uppstå i vävnadernas rörelsemönster. Terapeuten assisterar så att kroppen återgår till sina ursprungsrörelser. När vävnaden fungerar utifrån sina originalrörelser skapas bästa möjliga förutsättning för kroppen att börja läka sig själv. Klienter upplever ofta även en positiv reaktion i form av en känsla av lugn, bättre sömn, lägre stressnivå m.m efter behandlingen.

 


HEALINGSESSION på KRAFTENS KÄLLA, 1 person 75 min 900 kr

Före sessionen går jag in i ett meditativt tillstånd för att känna vilken form av healing jag skall erbjuda dig. Jag jobbar antingen med Spirituell healing i Ditt energifält, Reikehealing eller Trancehealing då med direktkontakt på kroppen. Alla tre formerna är för att stärka och hela Din kropp och själ, lösa upp blockeringar och fylla på med kraft och styrka.

 

HEALINGSESSION på DISTANS, 1 person 75 min 600 kr

Här sätter jag mig på den tidpunkt vi har bokat och kopplar upp för att vara kanalen för Universums helande energi och låta den strömma till dig, den situation du önskar få hjälp med eller kanske till ditt djur. Det är viktigt att den som tar emot Healingen befinner sig i vila. Du bokar din tid via Bokadirekt och ca 10 min före utsatt tid ringer jag upp dig för en kort avstämmning innan vi startar. OBS! Bokning måste ske minst en dag före sittning. Betalning med Swish innan vår session.

 

 

MEDITATION

MEDITATION i GRUPP, max 12 pers 18.00-20.00 350 kr /person                 

Datum för 2024: 25/1, 29/2, 21/3, 25/4 och 30/5

Öppen grupp. Kan bokas individuellt eller för flera personer.

Jag leder er in i en avslappnad meditation som syftar till att fylla på dig med ljus och kraft. varje gång har vi ett specifikt tema som meddelas i våra sociala medier. Vi avslutar alltid kvällen med att dra ett personligt Orakelkort och få ett tolkat personligt budskap. Är energin i samklang kan även budskap till hela gruppen kanaliseras genom AnnBritt. En kväll för dig som behöver trycka på paus och släppa all stress. Endast föranmälan via Boka tid.

Betalning med Swish. 

 

MAGISK HEALINGCIRKEL - max 12 pers 18.00-19.30 450 kr /person

Datum för 2024: 14/3 och 16/5

En helande behandling i cirkelformation där vi tillsammans som grupp tar emot healingfrekvenser från det Högsta rådet, som frisätter kraften i din fysiska kropp. Vi manifesterar kärlek i hjärtat och bygger cirkelns energi stark tillsammans! Vi får ta emot både känslomässiga och fysiska upplevelser när vi kopplas samman med den starka healingfrekvensen, och den Osynliga världen står oss så nära! AnnBritt kanaliserar budskap till hela gruppen i samarbete med vårt healingteam innan vi stänger kvällens cirkel. Endast föranmälan via Boka Direkt. Betalning med Swish.HOLISTISK LIVSTIL

FYSIKALISK VASKULÄR BEMERTERAPI på KRAFTENS KÄLLA, 1 pers 45 min  250 kr /person

En fysikalisk behandlingsform med en medicinskteknisk utrustning som förbättrar ett försvagat blodflöde i de mindre blodkärlen (vår mikrocirkulation). Nåt som vi alla får med stigande ålder. Vi kan även ha hamnat i en utbrändhet, ha ett sjukdomstillstånd, eller kanske tränar mycket och behöver ha hjälp med  optimal återhämtning för att skapa bättre resultat, eller helt enkelt få till kroppens läkning på bästa sätt. Stödjer kroppens självläkning för att bibehålla och skapa hälsa. Boka din tid via Boka Direkt. Betalning med Swish.

Läs mer under fliken Holistisk livstil.


WORKSHOP - MINIKURS med FYSIKALISK VASKULÄR TERAPI Max 12 pers  150 kr /person

Datum för 2024: 8/2, 18/4 samt 12/6

Här handlar det om den fysiska kroppens hälsa. så viktigt för att hänga med i den nya tiden. Hur kan vi lindra, läka, skapa mer energi och få bättre sömn genom Fysikalisk vaskulär Bemerterapi? Kan vi helt enkelt hålla oss friska och stödja vårt parasympatiska nervsystem till lugn och ro...minska kroppens stress? Svaret är JA! När vi balanserar kroppen på cellnivå händer magiska saker! En minikurs med värdefull kunskap som du faktiskt inte kan vara utan om du vill höja dina energier och frekvenser i kroppen! Självklart får du även göra en hel behandling och få din egen upplevelse!  .

Anmälan till annbritt@kraftenskalla.se    OBS! Vi har även digitala minikurser nästan varje vecka som är gratis för alla att delta i! Kontakta mig för mer information och Zoomlänk!ÖVRIGT

ENERGIRENSNING av HUS / LÄGENHET 1400 kr

Intresseanmälan görs på kontaktsidan – Tryck här!

Pris 1400kr inom en radie av 2 mil från Borås centrum. Vid längre sträckor +30 kr/mil.

Upplever Du obalanser i Ditt hem? Kanske känner Dig iakttagen eller har svårt att sova för att det är någonting som stör? Öppnar sig skåpluckor och lampor tänds? Det kan vara många saker som gör oss uppmärksamma på att vi har besök i vårt hem och ibland kan det tom kännas skrämmande. Jag hjälper Dig att rensa energi och att skapa lugn och balans i ditt hem.

 

AFTER WORK hos KRAFTENS KÄLLA! 500 kr /person

Intresseanmälan görs på kontaktsidan – Tryck här!

Kom ett gäng kollegor eller samla ihop tjejgänget/grabbgänget för en after work hos oss! Kvällen innehåller: Meditation, Medial vägledning, Healingcirkel plus att vi svarar på 1000 frågor om andlighet. Vi garanterar att ni blir laddade med glädje och positiv energi!

 

VÄLKOMMEN!

 

unsplash