Vad jag kan göra för dig

DET HÄR KAN JAG GÖRA FÖR DIG

 

MEDIAL LIVSCOACHNING

SAMTAL - Intuitiv MEDMÄNNISKA, 1 person 60 min 750 kr

Kom för ett samtal där du får berätta och prata om din situation. Du får råd och tips om hur du kan komma vidare och skapa balans och harmoni i ditt liv. Ibland kan det hjälpa att bara få prata och berätta om sina tankar och sin situation med någon som står utanför den närmaste kretsen, därför är du välkommen på ett samtal med mig där jag låter min intuition få vägleda svaren. OBS boka gärna 2 timmar för längre session.

 

MEDIAL LIVSCOACHNING på KRAFTENS KÄLLA, 1 person 90-120 min 1200 kr

Vi börjar med en avslappnande meditation som jag guidar dig i, syftet är att rena och stärka Din aura. Jag kopplar sen upp mig för att ta emot budskap från De som finns i andevärlden och som kommer för att möta Dig i denna sittning. Du får möjlighet att ställa frågor om Dig själv eller kanske den vi möter. Det blir en positiv stund tillsammans med andevärlden.

 

MEDIAL LIVSCOACHNING per TELEFON, 1 person 30 min 600 kr

Jag kopplar upp mig för att ta emot budskap från De som finns i andevärlden och som kommer för att möta Dig i denna sittning. Du får möjlighet att ställa frågor om Dig själv eller kanske den vi möter. Det blir en positiv stund tillsammans med andevärlden. Jag meddelar Dig telefonnummer som gäller för kontakt. OBS! Bokning måste ske minst en dag före sittning. Betalning över bankgiro eller med Swish.

 

MEDIAL LIVSCOACHNING per SKYPE, 1 person  30 min 600 kr

Jag kopplar upp mig för att ta emot budskap från De som finns i andevärlden och som kommer för att möta Dig i denna sittning. Du får möjlighet att ställa frågor om Dig själv eller kanske den vi möter. Det blir en positiv stund tillsammans med andevärlden. Jag meddelar Dig mitt SKYPE ID som gäller för kontakt. OBS! Bokning måste ske minst en dag före sittning. Betalning över bankgiro eller med Swish.

 

MEDIAL LIVSCOACHNING i GRUPP, 2-5 personer 120 min 600 kr /person

Här kan ni komma 2 eller flera som känner varandra väl och som vill ha den här upplevelsen tillsammans. Jag jobbar på samma sätt som i en enskild medial vägledning men det blir något kortare tid med budskap på varje person än om man har en enskild sittning. Även här har ni möjlighet att ställa frågor om er själva. Som vanligt jobbar jag enbart i kärlek och ljus. En sittning som ger kraft och glädje tillsammans! Meddela hur många ni kommer.

 

 

HEALING

 

STRESSRELEASE HEALING OCH SPAHEALING, 1 person 90 min

ENERGI behandlingar som läker och helar dig på djupet och gör dig redo för den nya tidens höga frekvenser.

Läs mer och boka din tid här:  ENERGI BEHANDLINGAR
KRANIOSAKRALBEHANDLING på KRAFTENS KÄLLA, 90 min  995,00 kr
En helt frisk kropp uttrycker mikrorörelser i sina vävnader. I en kropp som begränsas av ohälsa, begränsas även dessa mikrorörelser. Obalansen kan övergå i ett kroppsligt symtom som t ex kan upplevas som en spänning i muskler, värk, en inflammerad led eller ett belastat organ. En KS terapeut är tränad i att med sina händer registrera de olika avvikelser som kan uppstå i vävnadernas rörelsemönster. Terapeuten assisterar så att kroppen återgår till sina ursprungsrörelser. När vävnaden fungerar utifrån sina originalrörelser skapas bästa möjliga förutsättning för kroppen att börja läka sig själv. Klienter upplever ofta även en positiv reaktion i form av en känsla av lugn, bättre sömn, lägre stressnivå m.m efter behandlingen.

 


HEALINGSESSION på KRAFTENS KÄLLA, 1 person 75 min 800 kr

Före sessionen går jag in i ett meditativt tillstånd för att känna vilken form av healing jag skall erbjuda dig. Jag jobbar antingen med Spirituell healing i Ditt energifält, Reikehealing eller Trancehealing då med direktkontakt på kroppen. Alla tre formerna är för att stärka och hela Din kropp och själ, lösa upp blockeringar och fylla på med kraft och styrka.

 

HEALINGSESSION på DISTANS, 1 person 75 min 600 kr

Ring för diskussion och information om sessionen och det praktiska.

Här sätter jag mig på den tidpunkt vi har bestämt och kopplar upp för att vara kanalen för Universums helande energi och låta den strömma till dig, den situation du önskar få hjälp med eller kanske till ditt djur. Det är viktigt att den som tar emot Healingen befinner sig i vila. OBS! Bokning måste ske minst en dag före sittning. Betalning över bankgiro eller med Swish.

 

 

MEDITATION

MEDITATION i GRUPP, max 10 pers 18.00-20.00 350 kr /person                 

Datum se under kursfliken.

Budskapscirkel. Öppen grupp. Kan bokas individuellt eller för flera personer.

Jag leder er in i en avslappnad meditation som syftar till att fylla på dig med ljus och kraft. Vi bjuder in Andevärlden att vara oss nära i denna sittning vilket resulterar i att alla får ett personligt medialt budskap innan vi avslutar. En kväll för dig som behöver trycka på paus och släppa all stress. Endast föranmälan via Boka tid.

 

 

ÖVRIGT

ELEVÅRSLÄGGNING - görs på DISTANS 500 kr /person

Mina elever erbjuder kortläggning som löper över ett år med budskap och råd inför varje månad. Spännande att se vad det kommande året har att erbjuda! Denna läggning görs på distans, och du mailar ditt namn vid beställning. Eleven går sen in i samarbete med Andevärlden och gör din läggning för de kommande 12 månaderna och du får den i retur i din mailbox! Betalning med Swish.

Maila beställning på elevårsläggning till annbritt@kraftenskalla.se

 

ENERGIRENSNING av HUS / LÄGENHET 1200 kr

Intresseanmälan görs på kontaktsidan – Tryck här!

Pris 1200kr inom en radie av 2 mil från Borås centrum. Vid längre sträckor +30 kr/mil.

Upplever Du obalanser i Ditt hem? Kanske känner Dig iakttagen eller har svårt att sova för att det är någonting som stör? Öppnar sig skåpluckor och lampor tänds? Det kan vara många saker som gör oss uppmärksamma på att vi har besök i vårt hem och ibland kan det tom kännas skrämmande. Jag hjälper Dig att rensa energi och att skapa lugn och balans i ditt hem.

 

AFTER WORK hos KRAFTENS KÄLLA! 500 kr /person

Intresseanmälan görs på kontaktsidan – Tryck här!

Kom ett gäng kollegor eller samla ihop tjejgänget/grabbgänget för en after work hos oss! Kvällen innehåller: Meditation, Medial vägledning, Healingcirkel plus att vi svarar på 1000 frågor om andlighet. Vi garanterar att ni blir laddade med glädje och positiv energi!

 

VÄLKOMMEN!

 

AnnBritt Johansson Hademo

Jag innehar F-skattebevis

Självklart tillämpar jag sekretess

och tystnadsplikt

KRAFTENS KÄLLA

Övre Kvarngatan 31b

504 53 BORÅS

 

 

+ 46 (0) 706 50 59 39

annbritt@kraftenskalla.se

SOCIALA MEDIER

Följ oss och gilla oss på Facebook.

Samt på några andra social medier.

Copyright © All Rights Reserved