AnnBritt

VEM ÄR JAG?

MIN HISTORIA

Min andliga resa började för mer än 30 år sedan när min hund Chicko var valp och drabbades av flera allvarliga sjukdomar. På djursjukhuset sa man att han aldrig skulle bli helt frisk vilket jag hade svårt att acceptera. Jag sökte mig till alternativmedicinen och mötte en homeopat som även jobbade med healing. Det blev startskottet för min och Chickos resa.

 

Jag upplevde att i kärleken jag kände till Chicko låg en enorm kraft, en kraft som skapade tro hopp och helande, att det finns så mycket mer runt omkring oss än bara det som vi ser och upplever med våra fysiska ögon. Chicko blev frisk och på djursjukhuset undrade man vad som skett... Jag upplevde att jag fick svar på mycket av mina tankar och frågor som jag bar på. Det kunde komma i en dröm eller bara som en klar insikt, eller så mötte jag en person som pratade om just det som jag gick och funderade på. Min insikt blev att i kärlek föds kraft!

 

Idag finns Chicko i Andevärlden men jag upplever ofta hur han kommer på besök för att ge mig både kraft och mod!

2007 fick jag mitt mediumcertifikat, och jag gick ut och började jobba medialt. Min åsikt är att man aldrig blir fullärd, man är bara på olika nivåer och det finns hela tiden saker att utveckla och kunskap att inhämta - det är det som är min resa och jag reser hela tiden….jag vill fortsätta att utvecklas och inhämta kunskap, lära mig förstå människor, hjälpa människor att hitta hoppet och kärleken i sig själva, och att våga ha tillit och att dela med sig av sin egen känsla och kunskap! Under senare år åker jag på utbildningsveckor till Arthur Findlay College i England, ett center för spirituellt utvecklande för att både inhämta kunskap och bli inspirerad på min själs resa.


Jag är även väldigt inspirerad av hur vi kan stödja kroppen på ett possitivt sätt genom rätt näringsintag och hur viktigt det är vad vi stoppar i oss! Hur vi kan hela och läka på ett naturligt sätt om kroppen får bästa förutsättnigen, vilket ger mig insikten att mer och mer vandra den holistiska vägen. Under 2018 gick jag hos Bröderna Tranberg i Göteborg och läste QuantMedicin - en 1-årig utbildning i basmedicin där jag fick mycket kunskap om den fysiska kroppen och dess anatomi. Jag läste även en DMT Mentorutbildning i 3 steg och under 2019 började jag min utbildning för att bli Kraniosakral terapeut. Så spännande! Här pluggade jag vid sidan av driften med Källan i 2 år och lärde mig ännu mer om helande och läkande i den fysiska kroppen. Som KS-terapeut blir man tränad i att med sina händer registrera och känna de olika avvikelser som kan uppstå i vävnadernas rörelsemönster. Terapeuten assisterar så att kroppen återgår till sina ursprungsrörelser. När vävnaden fungerar utifrån sina originalrörelser skapas bästa möjliga förutsättning för kroppen att börja läka sig själv.  En fantastisk behandlingsmetod!


2021 kom jag i kontakt med Fysikalisk vaskulär Bemerterapi, en medicinteknisk utrustning som för mig blev nästa STORA pusselbit för att hjälpa människor till helhetshälsa! Jag utbildade mig i Bemers regi och valde att ta det steget längre och blev en av deras återförsäljare!  Så min resa fortsätter och jag älskar det! Ju mer jag kan öppna upp och lära mig själv, desto mer kan jag även hjälpa och ge till andra.

 

Jag heter AnnBritt Johansson Hademo och är verksam som spiritistiskt medium, healer och holistisk coach sedan många år tillbaka och har drivit KRAFTENS KÄLLA på heltid sedan 2012. Jag jobbar utifrån känslan i mitt hjärta, kunskap och erfarenhet. Jag tycker att det är viktigt att både kropp och själ är i balans så därför har jag utbildat mig på flera plan för att kunna stödja dig på bästa sätt! Självklart har jag tysdnadsplikt.

 

 Vill du följa mig på sociala medier så finns jag med KRAFTENS KÄLLA på FACEBOOK där jag uppdaterar med aktuella happenings och roliga saker. På Instagram finns jag under KRAFTENSKALLA. Välkommen.

 

 För mig är det viktigt att utgå från det som känns rätt i hjärtat och hittar Du inte det Du söker genom mitt program är Du välkommen att ringa för att diskutera Din idé. Det finns även en liten "änglashop" på KRAFTENS KÄLLA som jag vårdar ömt och där du kan handla pekare och pendlar, tarotkortlekar, avslappningscd, prydnadsänglar, lite smycken och andra mysiga saker som kan hjälpa dig i din egen andliga utveckling.

Jag valde att utbildade mig till Reiki Healer, tog alla 3 stegen plus Master Teacher och höll sedan under flera år kurser i Reiki Healing. Att möta människor på detta sätt gav mig enorm inspiration.

 

Det var under mina healingsessioner som jag upptäckte att det jag sa till klienten var saker som jag inte hade en aning om egentligen, jag kunde beskriva döda anhöriga, både personlighetsdrag och fysiskt utseende och jag kunde berätta hur personen hade bott ….var kom det ifrån?! Jag sökte mig till mediala utvecklingskurser och gick för flera olika lärare, jag hämtade lite kunskap här och ännu mera där och upplevde att jag lärde mig att öppna upp mig ytterligare för de som finns i andevärlden.

 

Ett annat spännande projekt som jag startat under hösten 2018, ihop med en god vän är ACADEMY OF LIGHT. Där gör vi kraftfulla utbildningar på webben för ditt spirituella och personliga växande. 

 

Vi hoppas du ska känna dig varmt välkommen till oss och vår sida Academy of Light på bla FACEBOOK. Vi kommer att lägga upp spännande kurser om spirituell utveckling, och allt annat som är möjligt i den nya tidsåldern. Det händer mycket nu och snabbt går det. Vårt medvetande höjs i snabbare takt än någonsin tidigare. Samtidigt är det en spännande tid med oändliga möjligheter.  Håll utkik efter våra webinar som annonseras om på FB.


Just nu har vi 3 st olika kurser  som vi är väldigt stolta över att presentera:

SPIRITUAL AWAKENING, TRANSFORMATIONSHEALING OCH BLI EN ORAKELMÄSTARE.


Vid sidan av min andliga resa så har jag under många år jobbat med personalansvar både inom butiksvärlden och i andra branscher. Jag vet vikten av att möta människor just där dom befinner sig precis nu och hur oerhört viktigt och givande det är att skapa tillit till varandra. När jag 2012 valde att driva KRAFTENS KÄLLA på heltid så var det med en trygghet och vetskap om att jag aldrig möter människor med rädsla för vem dom är, utan istället känner en nyfikenhet och glädje över vad mötet kan skapa...

 

 

Den känsla som jag upplever ihop med en andlig kontakt, där jag får vara kanalen som lämnar ett budskap till en vän eller anhörig från andra sidan, den känslan är enorm och svår att förklara. När sådan information kommer fram till min sitter som träffar denna rakt i hjärtat, när tårarna rullar ner för kinden av både glädje och kärlek, då finns inte längre några tvivel. För mig finns det ingen tvekan om att livet fortsätter efter den fysiska kroppens död, ej heller någon tvekan om att våra nära och kära vill ha kontakt med oss och förmedla tankar och hjälp som kan vara till nytta för oss i vårt dagliga liv, bara vi vågar ta emot….

 

 


Jag vill gärna poängtera att jag aldrig lämnar budskap om död eller sjukdom. Jag anser att mötet med ett medium som länk till andevärlden enbart skall gå i kärlekens tecken och inte skapa rädslor.

KRAFTENS KÄLLA är för mig ett ställe där jag kan erbjuda utveckling, både andl och fysiskt, dit Du kan komma och meditera och söka lugnet inom dig, men även få kontakt med andevärlden.

 

 Känn dig varmt välkommen!

Med kärlek AnnBritt

unsplash