Livegood

Rätt balans av näringsämnen kan bidra till att upprätthålla en hälsosam livstil.


Utöver min kost så har jag alltid strävat efter att äta rena och näringstäta kostillskott som är fria från konstgjorda tillsatser. Det är inte alltid så lätt att få i sig all näring man behöver genom sina måltider, och då känns det viktigt att få rätt balans på alla näringsämnen med bra kostillskott. Man får verkligen scanna marknaden och vara medveten om vad innehållsförtäckningen innebär. Visste du tex att man skall vara försiktig med intag av vissa tillskott som är odlade i Kina? De kan innehålla mycket miljögifter beroende på hur de är odlade och kan skapa mer problem i kroppen än göra den nytta det är tänkt...


Högkvalitativa näringsrika premiumprodukter är dessutom väldigt dyra och därav väljer man kanske ett billigare alternativ, utan att vara medveten om att man inte får den bästa effekten i kroppen, istället kanske man tom belastar sitt inre system!


När jag kom i kontakt med LiveGood i början av 2023 blev jag positivt överaskad av deras sätt att prioritera kvaliteten i sina produkter på alla plan. Allt från odling, tillverkning och till den slutgiltiga produkten! Veganska. Glutenfria. Utan tillsatser. HÖGT näringsvärde. Med ett engagemang för att hålla sig i framkanten av vetenskap och näringsteknik, skapar de produkter av högsta kvalitet och är stolta över att inte bara tillverka produkter som är bra för din kropp, utan att skapa produkter som verkligen ger RESULTAT! Företaget är transparant och dessutom säljer de produkterna utifrån en ny modell inom MLM, en medlemsportal som ger konsumenten det absolut bästa priset!


Du som kund får PREMIUMPRODUKTER till grossistpris!


Efter en hel del granskning, utvärdering och testande av produkterna bestämde jag mig för att bli återförsäljare!


Bättre än såhär kan det inte bli! Du kan tryggt köpa dessa produkter och få den bästa näringen till din kropp!Det finns två olika sätt att handla på min LiveGood plattform:

 

Dels kan du gå in och välja butikspris, lägga i kundvagnen och betala.


Eller kan du välja att bli medlem, med en engångskostnad på ca 500 kr, och får då upp till 70% rabatt på alla dina inköp. Att vara medlem kostar ca 100 kr/ månad men det finns inga som helst köpkrav eller måsten! Äter du kostillskott regelbundet och vill ha toppkvalitet på dina produkter rekomenderar jag dig varmt att bli medlem.

Som medlem får du dessutom en plats i företaget och kan även rekomendera produkterna till andra, vilket gör att du får cashback tillbaka. Dessa kan du tex  använda till inköp av dina egna produkter! Du kan självklart säga upp medlemskapet utan bindningstid om du önskar. När du väljer att ta medlemskapet blir du en del av Kraftens Källas team!


Kika nu in i shopen och spana in alla suveräna produkter!


Ett litet tips...Internationellt Hälsopaket/International Wellnesspack levereras fraktfritt från lagret i Tyskland och når din dörr på bara ett par dagar. FÅR DU I DIG ALL NÄRING DU BEHÖVER?

VÄLKOMMEN IN I SHOPEN OCH HITTA DINA FAVORITER.  VÄLJ OM DU VILL HANDLA TILL BUTIKSPRIS ELLER BLI MEDLEM.

BEHÖVER DU STÖD TILL HJÄRTA OCH KÄRL? PROBLEM MED BLODTRYCKET?BEHÖVER DU STÄRKA IMMUNFÖRSVARET?

FÅ MER ERNERGI? FÅ KONTROLL PÅ VIKTEN? 

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT SJÄLV JOBBA MED LIVEGOOD OCH VARA EN DEL AV KRAFTEN KÄLLAS TEAM? TITTA PÅ DENNA 5 MINUTERS PRESENTATION.

unsplash