Holistisk Livsstil

HOLISTISK LIVSSTIL

VÄLMÅENDE PÅ ALLA PLAN

Jag fick budskap i en meditation för flera år sen: För renheten i din kanal måste du manifestera renhet i din kropp! Det träffade mitt i prick och bidrog till att jag förändrade en hel del i min vardag och dessutom förkovrade mig än mer i den fysiska kroppens anatomi.


Vi har så lätt för att falla in i stress, slarva med intag av bra näring och inte få tillräckligt med sömn. Tyvärr är det många gånger samhället omkring oss som bidrar till vilka mönster vi hamnar i med oss själva, och dessutom kroppens naturliga åldrande som sätter gränser för hur vi mår. DÄRFÖR är det så oerhört viktigt att göra medvetna bra val.


Med min långa erfarenhet inom både inre och yttre välmående har jag valt att jobba med två produkter som står för precis allt vi behöver för att skapa vår egen holistiska resa på det fysiska planet. Jag upplever att de är de absolut största pusselbitarna för häsla och självläkning som egenvård, utöver den fysiska träning vi väljer att göra.


Jag är stolt återförsäljare för FYSIKALISK VASKULÄR BEMERTERAPI och SUPERFOOD NÄRING/KOSTILLSKOTT från LIVEGOOD.


Med dessa verktyg kan både du och jag skapa positiva förändringar för vår hälsa!Bemer är inget hokuspokus utan ren fysik. Massor av forskning ligger bakom och företaget firade 25 årsjubileum 2023. Då släpptes även den tredje generationens utrustning med en uppdaterad produkt med än större positiv effekt för varje människas mikrocirkulation.


Som ett led i att sprida kunskapen om Fysikalisk vaskulär terapi anordnar jag WORKSHOPS - kvällar där vi håller 1 timmas minikurs plus att man får göra en behandling för att få den egna upplevelsen av terapin. (se datum under fliken Vad jag kan göra för dig)


Vi håller även föreläsningar över Zoom nästan varje vecka, där man gärna får ansluta helt gratis för att få kunskapen om vad det här kan göra för just dig. Fyll i kontaktformuläret om du vill delta i ett Zoomtillfälle HÄR , eller om du vill ha mer personlig information.


Terapin används på över 4000 kliniker och sjukhus runtom i världen, dock inte inom vår svenska statliga sjukvård..än! Vi är många terapeuter som brinner för att sprida kunskapen! 


Fysikalisk vaskulär terapi finns även till hästar - Horseline, som bla används av eliten inom både svensk travsport, rid och hoppsport. Självklart kan jag hjälpa till även inom denna gren om du vill prova utrustningen till din häst eller veta mer!


Vill man äga sin egen utrustning finns även möjlighet till fördelaktiga finansieringslösningar som passar varje plånbok.

Alla skall ha råd att stödja sin hälsa. Jag hjälper dig!


LÄS MER PÅ MIN HEMSIDA FÖR BEMER.


Ett holistiskt synsätt är att inte enbart se sin hälsa utifrån sin fysiska form utan ha förståelse för att allt hänger samman. Att veta att vi alla är unika och har olika förmågor, vilja och upplever välbehag på olika sätt. Att den inre utvecklingen är lika viktig som den fysiska. Att vi behöver ge kroppen rätt förutsättningar för att fungera optimalt men även förstår att den psykiska, sociala och existentiella delen skapar helheten och formar oss till dem vi är.

BEMER är en högutvecklad magnetfältsterapi. Behandlingen görs med ett pulsat elektromagnetiskt fält för att föra in den speciella, patenterade signalkonfigurationen i användarens kropp. Denna signal i sin tur kan förbättra den nedsatta blodcirkulationen i de minsta blodkärlen. Vår mikrocirkulation.


Jag erbjuder Fysikalisk vaskulär terapi som tillägg i mina behandlingar, en medicinteknisk egenvårdsutrustning som stödjer hela vår mikrocirkulation (95% av vårt blodomlopp) och ser till att vi får ut syre och näring på cellnivå och att cellen kan avgifta sig från slagg! Kroppens självläkningssystem aktiveras i upp till 15 timmar efter varje behandlingstillfälle!


För att vi skall få en långvarig effekt, kunna läka inflammatoriska processer (sjukdomstillstånd) och skapa eller bibehålla vår hälsa använder man sig av terapin hemma 8 minuter morgon och 8 minuter kväll. Alltså totalt 16 minuter per dag som en positiv egenvårdsrutin för att kroppen skall fungera som den gjorde när vi var unga!!


Sov bättre! Må bättre! Mindre värk!

Mer av livet helt enkelt!


FRÅN

unsplash