Kurser

KURSER/ DENNA SIDAN ÄR UNDER OMARBETNING. KLAR SLUTET AV JUNI.

ÄR DU REDO ATT TA DIN ANDLIGHET TILL NÄSTA NIVÅ?

HÄNG MED PÅ MIN SPÄNNANDE DIGITALA KURS!

Medial utvecklingskurs i en sluten grupp över Facebook för att hjälpa dig nå personlig utveckling och ett högre spirituellt uppvaknande! Föranmälan krävs, för kursanmälan se längst ner på sidan.


Kursens innehåll:


Jag lär dig ett viktigt energibeskydd - INVOKATIONEN. Den gör att du står stadigt i din egen energi och inte plockar upp negativ energi från andra eller blir utsatt för energitjuvar!
Du får lära dig flera olika tekniker för att meditera! Verktyg för inre utveckling och stillhet. Vi ska bla meditera till klangskålars ljuva toner som öppnar hjärtat och hjälper oss att släppa oro och stress!
Du ska få lära dig att jobba med pendel som verktyg för kommunikation med Den Osynliga världen!
Du får lära dig att göra husrensning i ditt hem för den bästa och optimalaste energin att leva, bo och utvecklas i!
Du skall även få möta Healingens kärleksfulla energi i bästa tekniken för självhealing.
Hur går kursen till?
Vi jobbar över en sluten grupp på Facebook!
Vid anmälning och betald kurs får du tillgång till gruppen där alla lektioner redan finns inspelade.
Du sitter hemma i din egen soffa (?) och kursen startar from den dagen du betalar din plats! Du kan alltså starta närsom helst under året!
Du kan se varje lektion så många gånger du vill. Varje lektion/sändning är numrerad så du vet i vilken ordning du skall se dem. De är inspelade under våren 2020.
I gruppen kan du ställa frågor och skriva dina tankar och dela dina upplevelser med klasskompisarna.
Varje sändning/film är en lektion och du kan ställa dina frågor i kommentarsfältet under varje film så svarar jag dig där.
Det är 10 lektioner på ca 45-50 minuter/gång. Du har tillgång till kursen och gruppen i 5 månader från din startdag! 
FANTASTISKT PRIS nu för att alla skall ha möjlighet att vara med: 999kr!
Ord pris:1899kr

HUR KÄNNS DET? ÄR DU REDO FÖR NÄSTA STEG I DITT SPIRITUELLA UPPVAKNANDE? Kursen är populär och har fått jättefina recensioner!


MEDIAL UTVECKLING NU SOM HELGKURS Fred 17.30-21.30, Lör-Sön 09.00-17.00 2695 kr /person.

Kurshelg 11-13 oktober. Föranmälan krävs, begränsat antal platser.  För kursanmälan se längst ner på sidan.

Då det inte finns utrymme att köra denna härliga kurs som terminskurs under hösten -20 så har jag skapat en hel helg där vi skall undersöka, utveckla och samarbeta med den Osynliga världen! 

Kursen är för dig som redan är påväg på din spirituella resa. (Ej nybörjare)

Vi jobbar intuitivt och lär oss möta anhöriga och vänner från ’Andra sidan’ - att förstå känslan i en Andekontakt och hur vi kan kommunicera. Vad vill Anden säga mig? Vi lär oss även att jobba med kort, pekare och pendel som kraftfulla verktyg och får på så sätt tillgång till en ’bredare väg’ i vår kommunikation med den Osynliga världen! Meditation är basen och vi lär oss INVOKATIONEN som den renaste grunden för all kontakt genom vår spirituella kanal! 

 

 

HEALINGUTBILDNING som HELGKURS Lör-Sön 09.00-17.00 2695 kr /person

Kurshelg. ANMÄL DITT INTRESSE. Föranmälan krävs, begränsat antal platser.  För kursanmälan se längst ner på sidan.

En mycket spännande och utvecklande utbildning! Både för nybörjare och dig som tidigare jobbat med Healingenergi!

Vi tittar på olika sätt att jobba med, och vara en kanal för KOSMISK HEALANDE energi. Både teoretiska och praktiska övningar.

Vi lär oss om •Spirituell healing •Trance healing •Distans healing

Spirituell healing: Här jobbar vi aktivt med att känna in klientens behov, att läsa av energin och lägga händerna där vi känner att healingenergin skall tillföras. Du arbetar mycket intuitivt och är inte styrd av några fasta handpositioner när du ger healingen. Det är en aktiv form av healing där du är uppmärksam på vart din intuition leder dig!

Trance healing: Transhealing är en väldigt effektiv healingform där du är helt passiv och i en djup meditation/trance öppnar upp för att ta emot någon från andevärlden som kommer för att jobba med klienten. Du sitter bredvid din klient och lägger en hand på dess axel. Det är vanligt att olika typer av guider, medicinmän och läkare kommer för att hjälpa till från Andra sidan. Trancehealingen är mycket mer "kirurgisk" än vanlig healing vilket innebär att det under vissa behandlingar blir snabba "fysiska" förändringar för klienten. Eftersom du inte är aktiv i din egen tanke och kanal kan healingenergin passera utan hinder och det är det som ger en starkare form av healing.

Distans healing: Fungerar på samma sätt som Trance healingen frånsett att man inte har sin klient närvarande i samma rum. I en session med distanshealing har vi intentionen i hjärtat att sända över positiv och healande energi till klienten, som nås av denna energi omedelbart och för bästa resultat bör vila sig under tiden sessionen pågår.

Kursen kan byggas på med 3 block till för att bli en KRAFTENS KÄLLA CERTIFIERAD HEALER!

CERTIFIERINGSHELGEN är planerad för pågående kurselever till helgen 25-26 April 2020.

 

Tag med lunch. Fika ingår.

 

 

 

Nu kör vi MEDITATIONSSKOLAN nivå I i ny digital tappning! 7 ggr. 18.00-21.00 Livesändnigar direkt i sluten facebookgrupp under höstens gång! Allt för att vi skall vara rädda om varandra i dessa Covid tider. 1495 kr /person  POPULÄR!

Digital kvällskurs med start den 15 september . Jag livesänder varannan tisdag mellan kl 18.00-21.00 men självklart lyssnar du när du själv har möjlighet om det inte passar just då! Alla inspelningar ligger kvar i gruppen vilket gör att Du får möjlighet att lyssan på lektionerna så många gånger du vill hemifrån din egen soffa. Gruppen är aktiv ända fram till 31/12-20. Föranmälan krävs för att få tillgång till den slutna facebooksgruppen. För kursanmälan se längst ner på sidan.


Nybörjare? Vill du hitta ett sätt att fylla på med kraft och energi? Bli mer harmonisk och lugn i dina tankar? Kanske hitta den magiska knappen för att stänga av stress? Då är det här en kurs för dig! Här lär du dig att meditera! På ditt sätt!

På dessa 7 ggr kommer vi att jobba med både andningsteknik och olika avslappningsövningar för att du skall hitta det sätt som passar dig bäst. Vi jobbar både teoretiskt och praktiskt och det finns utrymme för diskussioner och frågeställningar. Under kursens gång har vi vid varje tillfälle KVÄLLENS TEMA där du möter olika övningar som syftar till att utveckla din andliga kanal och ta dig mer mot ett centrerat inre i frid och harmoni.

 

Gång 1. Andas ut det gamla och in med det nya…Hur hittar jag ett inre lugn? Vi provar olika sätt att slappna av på och stilla våra tankar.

Gång 2. Att jorda sig och gå till det inre rummet i Moder Jord.

Gång 3. Vi möter Pyramiden med de 7 rummen.

Gång 4. Det finns en dörr i mitt hjärta…

Gång 5. Din vägledare visar dig vägen och kommer dig riktigt nära…ert samarbete blir tydligare!

Gång 6. Healingsträdet för självläkning och påfyllnad av energi och kraft.

Gång 7. Välkommen Andevärlden! Vi hoppas möta nära och kära i det inre kristallrummet - en plats för samvaro och återseenden!

 

 Kursen är för nybörjare och dig som har mediterat förut.

 

MEDITATIONSSKOLAN nivå II, 7ggr. 18.00-21.00  1995 kr /person

Start 22 September. FULLBOKAD. Endast 6 platser hösten -20 pga Covid. Anmäl ditt intresse längst ner på sidan.

Happiness is not  a destination, it is a way of life...

Hur blir jag lycklig? Kan jag påverka mina egna tankar och skapa det liv jag vill ha? Vad är det jag upplever  i min inre värld, kan jag utvecklas än mer? Finns det en annan sanning inom mig? Vi går nu den nya tidsåldern till mötes. Moder Jord höjer sig och vi följer med, du kan välja att sova och omedveten stanna kvar i de lägre dimensionerna eller ta ansvar för ditt inre och vakna i takt med de energihöjningar som sker. Det är människans eget val att besluta om hon vill följa med upp i femte dimensionen. Femte dimensionen är väldigt lite en fysisk sak, mer som en inre resa. Det är ditt medvetande som höjs, du får tillgång till fler kunskaper och färdigheter och kan skapa det liv du vill ha.Det är första gången som detta inträffar att även den fysiska kroppen följer med in i en sådan höjning. Det är därför du har påverkats och justerats så länge. Ställt in dig i frekvens.Därav också alla utrensningar du kan ha haft under tiden för att kroppen nu går från att ha varit kolbaserad till att bli kristallina.

Längtar du efter mer kraft, passion och energi? Vill du leva i din sanning och vara i din fulla potential? Då kan jag varmt rekommendera dig att följa med på denna resa som dessa 7 kurstillfällen ger!

Vi kommer att jobba med meditationen som bas och göra inre och yttre resor, både långväga och korta. Vi skall resa för att hitta vår inre kärna och utforska verktyg som väcker upp oss till den vi i sanning ÄR. Vi skall jobba med läkande hjärtmeditationer, utforska känslochakrat, ha andliga samtal och bygga en sann gemenskap för att  du skall vara trygg och hitta tillbaka till källan inom dig och känslan av att vi alla är ett.

 

Jag rekommenderar att du först har gått Meditationsskolan nivå I för att ha de olika verktyg vi kommer att använda som bas i meditationerna.

 

Fika ingår

 

MEDITATION i GRUPP  max 10 pers, 18.00-20.00 350 kr /person                 

Enskilda tillfällen. Öppen grupp. Inga förkunskaper krävs.

Datum under hösten 2020: HÅLL UTKIK EFTER DATUM PÅ INSTAGRAM OCH FACEBOOK.

Jag leder er in i en avslappnad meditation som syftar till att fylla på dig med ljus och kraft. Vi bjuder in Andevärlden och uppstigna Mästare att vara oss nära i denna sittning vilket resulterar i att alla får ett personligt medialt budskap innan vi avslutar. En kväll för dig som behöver trycka på paus och släppa all stress.

Endast föranmälan här via: BOKA DIREKT.

 

 

REGRESSION i GRUPP - den inre RESAN! KÖRS DIGITALT I HÖST! 18.00 - 22.00800 kr /person

Regression i grupp vid följande tillfällen under 2020 29/10 & 3/12. Obegränsat antal platser kan bokas.

Har vi varit här förut? Kan händelser från tidigare liv påverka mitt nuvarande? I en regression går du tillbaka till ett tidigare liv. Du kan också gå tillbaka till din barndom eller till en annan viktig tidpunkt eller händelse i det här livet. Detta sker under en djup avslappning. Man kan i tidigare liv eller i barndomen ha upplevt händelser som man inte har bearbetat och därför tagit med sig till det här livet eller om det kommer från barndomen, in i vuxen ålder. Genom att konfronteras med det under en regression kan man lösa upp knutar som orsakar bekymmer för oss, såsom t ex fobier, depressioner, allergier, migrän, relationsproblem. Listan kan göras lång…

Ikväll gör vi en gemensam resa där jag ställer frågorna och du har svaret inom dig. En kväll som syftar till att släppa på de blockeringar som hindrar dig från att gå vidare på din yttre och inre resa. En kväll där vi tillsammans utforskar och ger kärlek till våra cellminnen för att läka och hela.

Är du beredd att ta steget?


 

VIS ART GRUNDKURS - Block 1, Lör - Sön 09.00-17.00  1600 kr /person

Princip nr 1 & 2, två dagar (helg) ANMÄL INTRESSE. Föranmälan krävs, begränsat antal platser.

Läs mer här

 

VIS ART GRUNDKURS - Block 2, Lör - Sön 09.00-17.00 1600 kr /person

Princip nr 3, 4 & 5, två dagar (helg) ANMÄL INTRESSE. Föranmälan krävs, begränsat antal platser.

Läs mer här

 

VIS ART GRUNDKURS - Block 3, Lör - Sön 09.00-17.00  1600 kr /person

Princip nr 3, 4 & 5, två dagar (helg) ANMÄL INTRESSE. Föranmälan krävs, begränsat antal platser.

Läs mer här

 

VIS ART FORTSÄTTNINGSKURS – A, Lör - Sön 09.00-17.00 1600 kr /person

Fortsättning – A, två dagar (helg) Anmäl ditt intresse. Föranmälan krävs, begränsat antal platser.

Här kan du som upptäckt glädjen med VIS ART och gått igenom grundkursen fördjupa dig i olika tekniker samt i färgernas spirituella betydelser – Regnbågsbron. (chackrafärgerna 1,2 och 3)

Läs mer här

 

 

SPIRITUELLA SKOLAN - Unik 2-årig utbildning i 9 block, helger  3990 kr /block

NYSTART! Med kursstart i september 2020. SÖK REDAN NU!

 

Vid fullföjd utbildning (9 block) kan mediumcertifikat erhålles.

Hösten 2013 öppnade vi vår SKOLA! En kraftfulla utbildning för att möta den nya tidens mediumskap och för att bli en första klassens medium och healer. Här får du 2 spännande år av praktik, teoretisk kunskap, övningar och diskussioner. Utbildningen är på helgtid för att du ska kunna arbeta samtidigt. Vi finns hela tiden med i ett tryggt mentorskap och stöttar dig med personligt engagemang på resans gång. ANSÖKAN ENLIGT INFO.

Läs mer här

 

 

Viktig Kursinformation!

När du fått bekräftelse på Din plats till kursen du valt ska ett anmälningsbelopp på 1000 kr betalas

 för de kurser som är på flera ggr eller helgkurser. Resterande summa betalas 14 dagar före kursstart.

Vid ev avbokning återbetalas ej anmälningsbeloppet och vid ev sjukdom återbetalas kursavgiften endast mot uppvisande av läkarintyg.

Vid kvällskurs betalas hela summan in ihop med anmälan och återfås ej vid ev avbokning.

Kursanmälan görs på kontaktsidan – Tryck här!