Öppet hus

KRAFTENS KÄLLA

ÖPPET HUS


ÖPPET HUS I NY KOSTYM!

Det är dags att byta kläder på ÖPPET HUS och göra någonting nytt! 

Ni är så många som önskat att vi skall köra lördagar istället så nu kommer vi att testa det under våren! Det blir ett litet nytt koncept för vi är fler medier som jobbar och kan ta hand om er alla mycket snabbare enl kölista! De medier som jobbar med mig vid dessa tillfällen är alla utbildade och certifierade i KRAFTEN KÄLLAS 2-åriga mediumutbildning Spirituella Skolan. Vi tillämpar kölista för dropin sittningar.


I soffan får du som vanligt njuta  av Källans sköna energi, ta en kaffe eller bara prata med likasinnade. Du kan få information om våra DNA rapporter eller dra ett Orakelkort för dagen!

På kölistan skriver du upp dig för en kortläggning på din livssituation, kanske en stunds healing eller så är du i behov av att möta en medmänniska som lyssnar och kan ge dig både intuitiva och mediala råd. Inga frågor är för små eller stora att ta upp! 


Du får 30 min medial rådgivning om din livssituation och kanske kommer någon för att hälsa på dig med ett budskap från Andra sidan.


Du kan också få Healing för ditt välbefinnade i 25 min. Det fyller på med livsenergi, lindrar smärta och minskar stress.Lördagsöppet mellan 10.00 - 17.00 vid Öppet Hus.

Alla är välkomna utan anmälan.


Datum under våren 2020: Återkommer inom kort.


Som vanligt bokar du din tid för privata sittningar eller behandlingar övriga dagar enligt bokningskalendern. Tryck HÄR.


Välkommen!

DROP IN PRISER

Healing ca 25 min 400 kr /person

Medial rådgivning & 5 korts läggning ca 30 min 500 kr /person

 

Betalning kontant eller med Swish.

SOCIALA MEDIER

Följ oss och gilla oss på Facebook.

Samt på några andra social medier.

Copyright © All Rights Reserved