Vad jag kan göra för dig

DET HÄR KAN JAG GÖRA FÖR DIG


MEDIAL LIVSCOACHNING


SAMTAL - Intuitiv MEDMÄNNISKA 1 person 60 min 750 kr

Kom för ett samtal där du får berätta och prata om din situation. Du får råd och tips om hur du kan komma vidare och skapa balans och harmoni i ditt liv. Ibland kan det hjälpa att bara få prata och berätta om sina tankar och sin situation med någon som står utanför den närmaste kretsen, därför är du välkommen på ett samtal med mig där jag låter min intuition få vägleda svaren. OBS boka gärna 2 timmar för längre session.

 

MEDIAL LIVSCOACHNING på KRAFTENS KÄLLA 1 person 90-120 min 1200 kr

Vi börjar med en avslappnande meditation som jag guidar dig i, syftet är att rena och stärka Din aura. Jag kopplar sen upp mig för att ta emot budskap från De som finns i andevärlden och som kommer för att möta Dig i denna sittning. Du får möjlighet att ställa frågor om Dig själv eller kanske den vi möter. Det blir en positiv stund tillsammans med andevärlden.

 

MEDIAL LIVSCOACHNING per TELEFON 1 person 30 min 600 kr

Jag kopplar upp mig för att ta emot budskap från De som finns i andevärlden och som kommer för att möta Dig i denna sittning. Du får möjlighet att ställa frågor om Dig själv eller kanske den vi möter. Det blir en positiv stund tillsammans med andevärlden. Jag meddelar Dig telefonnummer som gäller för kontakt. OBS! Bokning måste ske minst en dag före sittning. Betalning över bankgiro eller med Swish.

 

HOLISTISK VÄGLEDNING med KROPPSKANNING 1 person max 120 min 1200 kr

Holistisk vägledning, en sittning där vi väver samman både kroppskanning, behovsanalys och inre välmående.

Du får övningar för att hitta ditt inre lugn och släppa stress, samt mediala budskap från den osynliga världen.

 

MEDIAL LIVSCOACHNING per SKYPE 1 person 30 min 600 kr

Jag kopplar upp mig för att ta emot budskap från De som finns i andevärlden och som kommer för att möta Dig i denna sittning. Du får möjlighet att ställa frågor om Dig själv eller kanske den vi möter. Det blir en positiv stund tillsammans med andevärlden. Jag meddelar Dig mitt SKYPE ID som gäller för kontakt. OBS! Bokning måste ske minst en dag före sittning. Betalning över bankgiro eller med Swish.

 

MEDIAL LIVSCOACHNING i GRUPP 2-5 personer 120 min 600 kr /person

Här kan ni komma 2 eller flera som känner varandra väl och som vill ha den här upplevelsen tillsammans. Jag jobbar på samma sätt som i en enskild medial vägledning men det blir något kortare tid med budskap på varje person än om man har en enskild sittning. Även här har ni möjlighet att ställa frågor om er själva. Som vanligt jobbar jag enbart i kärlek och ljus. En sittning som ger kraft och glädje tillsammans! Meddela hur många ni kommer.

 

HEALING


HEALINGSESSION på KRAFTENS KÄLLA 1 person 75 min 800 kr

Före sessionen går jag in i ett meditativt tillstånd för att känna vilken form av healing jag skall erbjuda dig. Jag jobbar antingen med Spirituell healing i Ditt energifält, Reikehealing eller Trancehealing då med direktkontakt på kroppen. Alla tre formerna är för att stärka och hela Din kropp och själ, lösa upp blockeringar och fylla på med kraft och styrka.

 

HEALINGSESSION på DISTANS 1 person 75 min 600 kr

Ring för diskussion och information om sessionen och det praktiska.

Här sätter jag mig på den tidpunkt vi har bestämt och kopplar upp för att vara kanalen för Universums helande energi och låta den strömma till dig, den situation du önskar få hjälp med eller kanske till ditt djur. Det är viktigt att den som tar emot Healingen befinner sig i vila. OBS! Bokning måste ske minst en dag före sittning. Betalning över bankgiro eller med Swish.

 

SEANS


CIRKELSEANS i GRUPP max 8 pers 18.00 - 22.00 240 min 450 kr /person

Datum se kalendern. Öppen grupp. Kan bokas individuellt eller för flera personer.

Vi sitter i cirkelformation och jag guidar Er in i meditation som syftar till att rena och stärka ditt energifält - auran, samt att ge energipåfyllnad i kroppens olika chakran. Efter avslutad meditation går jag in i cirkeln och tar emot budskap till var och en. Vi får möta både andliga vägledare och de nära och kära som finns i andevärlden och som vill besöka dig denna kväll. Här har Du också möjlighet att ställa frågor om dig själv. En varm och kärleksfull seans som skänker kraft och glädje till oss alla. Endast föranmälan. Du kan anmäla en eller flera beroende på plats. Minst 6 personer krävs totalt. Vid 2-5 personer, se MEDIAL LIVSCOACHNING i GRUPP.

 

MEDITATION i GRUPP max 10 pers 18.00 - 19.30 90 min 350 kr /person                 

Datum se kalendern. Budskapscirkel. Öppen grupp. Kan bokas individuellt eller för flera personer.

Jag leder er in i en avslappnad meditation som syftar till att fylla på dig med ljus och kraft. Vi bjuder in Andevärlden att vara oss nära i denna sittning vilket resulterar i att alla får ett personligt medialt budskap innan vi avslutar. En kväll för dig som behöver trycka på paus och släppa all stress. Endast föranmälan via Boka tid.

 

REGNBÅGSSEANS i GRUPP max 10 pers 18.00 - 22.00 240 min 450 kr /person

Bokas för en grupp om minst 6 personer. Datum enligt överenskommelse. Intresseanmälan görs på kontaktsidan – Tryck här!

Välkommen på en seans där vi alla är praktiskt delaktiga i skapandet av en kärleksfull kontakt med Andevärlden. Vi börjar kvällen med vaxmålning. Varje person får göra sin egen målning med hjälp av vaxfärger som vi värmer upp – jättespännande att se vilka mönster och symboler som växer fram och skapas! (Du behöver ingen erfarenhet av målning sedan tidigare) Vi sätter oss sedan i cirkelformation och jag känner in just din målning och låter Andevärlden gå igenom med budskap och vägledning till var och en av er som deltar i denna magiska kväll. En kärleksfull seans som skapar kraft och energi till oss alla.

 

 

ÖVRIGT


ELEVÅRSLÄGGNING - görs på DISTANS 500 kr /person

Mina elever erbjuder kortläggning som löper över ett år med budskap och råd inför varje månad. Spännande att se vad det kommande året har att erbjuda! Denna läggning görs på distans, och du mailar ditt namn vid beställning. Eleven går sen in i samarbete med Andevärlden och gör din läggning för de kommande 12 månaderna och du får den i retur i din mailbox! Betalning över internetbank eller med Swish.

Maila beställning på elevårsläggning till anbritt@kraftenskalla.se

 

ENERGIRENSNING av HUS / LÄGENHET 1200 kr

Intresseanmälan görs på kontaktsidan – Tryck här!

Pris 900 kr inom en radie av 2 mil från Borås centrum. Vid längre sträckor +30 kr/mil.

Upplever Du obalanser i Ditt hem? Kanske känner Dig iakttagen eller har svårt att sova för att det är någonting som stör? Öppnar sig skåpluckor och lampor tänds? Det kan vara många saker som gör oss uppmärksamma på att vi har besök i vårt hem och ibland kan det tom kännas skrämmande. Jag hjälper Dig att rensa energi och att skapa lugn och balans i ditt hem.

 

AFTER WORK hos KRAFTENS KÄLLA! 500 kr /person

Intresseanmälan görs på kontaktsidan – Tryck här!

Kom ett gäng kollegor eller samla ihop tjejgänget/grabbgänget för en after work hos oss! Kvällen innehåller: Meditation, Medial vägledning, Healingcirkel plus att vi svarar på 1000 frågor om andlighet. Vi garanterar att ni blir laddade med glädje och positiv energi!

 

MEDITATION på DIN ARBETSPLATS?

Intresseanmälan görs på kontaktsidan – Tryck här!

Behöver ni minska på stress och skapa en mer harmonisk arbetsmiljö?Jag erbjuder företag att komma ut till arbetsplatsen och hålla meditationer både enskilt och i grupp. Ring för ytterligare info.

 

HOLISTISK LIVSSTIL


KROPPSSKANNING och BEHOVSANALYS GRATIS

Boka tid – Tryck här!

Gratis kroppsskanning och behovsanalys (bokas endast gång 1)

Boka detta möte om du är intresserad av vad holistiskt välmående kan göra för dig! (75 min)

 

HERBALIFE UPPFÖLJNING/VÄGNING GRATIS

Boka tid – Tryck här!

Gratis Herbalife uppföljning/vägning (bokas gång 2 osv) (45 min) Uppföljning för dig som valt holistisk livstil.

 

HOLISTISK HÄLSOKVÄLL på KRAFTENS KÄLLA GRATIS CA 120 min

Boka tid – Tryck här!

Begränsat antal platser per gång. Datum  31/8, 28/9, 24/10, 21/11 samt 27/12 då det är öppet hus med holistiskt tema.

(den 27/12 behöver man inte boka plats då det är temat hela dagen)

 

Ladda ner PDF-dokument här

Välkommen!

 

AnnBritt Johansson Hademo


Jag innehar F-skattebevis

Självklart tillämpar jag sekretess

och tystnadsplikt

KRAFTENS KÄLLA


Övre Kvarngatan 31b

504 53 BORÅS+ 46 (0) 706 50 59 39

annbritt@kraftenskalla.se

SOCIALA MEDIER


Följ oss och gilla oss på Facebook.

Samt på några andra social medier.

Copyright © All Rights Reserved