Kurser

KURSER 2019


 

MEDIAL UTVECKLINGSCIRKEL 8 ggr 18.00 - 21.00 2495 kr /person.

Kvällskurs med start den 12 februari. Föranmälan krävs, begränsat antal platser.  För kursanmälan se nedan.

Då efterfrågan är stor på en cirkel för medial utveckling startar jag i höst en veckobaserad kurs på 8 ggr varannan tisdag.

Kursen är för dig som redan är påväg på din spirituella resa. (Ej nybörjare)

Vi jobbar intuitivt och lär oss möta anhöriga och vänner från ’Andra sidan’ - att förstå känslan i en Andekontakt och hur vi kan kommunicera. Vad vill Anden säga mig? Vi lär oss även att jobba med kort, pekare och pendel som kraftfulla verktyg och får på så sätt tillgång till en ’bredare väg’ i vår kommunikation med den Osynliga världen! Meditation är basen och vi lär oss ”sitta i kraften” från våra vägledare för påfyllnad och välmående i vår vardag.

 

 

HEALINGUTBILDNING som HELGKURS Lör - Sön 09.00 - 17.00 • 2695 kr /person 2695 kr /person

Kurshelg. ANMÄL DITT INTRESSE. Föranmälan krävs, begränsat antal platser.  För kursanmälan se nedan.

En mycket spännande och utvecklande utbildning! Både för nybörjare och dig som tidigare jobbat med Healingenergi!

Vi tittar på olika sätt att jobba med, och vara en kanal för KOSMISK HEALANDE energi. Både teoretiska och praktiska övningar.

Vi lär oss om •Spirituell healing •Trance healing •Distans healing

Spirituell healing: Här jobbar vi aktivt med att känna in klientens behov, att läsa av energin och lägga händerna där vi känner att healingenergin skall tillföras. Du arbetar mycket intuitivt och är inte styrd av några fasta handpositioner när du ger healingen. Det är en aktiv form av healing där du är uppmärksam på vart din intuition leder dig!

Trance healing: Transhealing är en väldigt effektiv healingform där du är helt passiv och i en djup meditation/trance öppnar upp för att ta emot någon från andevärlden som kommer för att jobba med klienten. Du sitter bredvid din klient och lägger en hand på dess axel. Det är vanligt att olika typer av guider, medicinmän och läkare kommer för att hjälpa till från Andra sidan. Trancehealingen är mycket mer "kirurgisk" än vanlig healing vilket innebär att det under vissa behandlingar blir snabba "fysiska" förändringar för klienten. Eftersom du inte är aktiv i din egen tanke och kanal kan healingenergin passera utan hinder och det är det som ger en starkare form av healing.

Distans healing: Fungerar på samma sätt som Trance healingen frånsett att man inte har sin klient närvarande i samma rum. I en session med distanshealing har vi intentionen i hjärtat att sända över positiv och healande energi till klienten, som nås av denna energi omedelbart och för bästa resultat bör vila sig under tiden sessionen pågår.

Kursen kan byggas på med 3 block till för att bli en KRAFTENS KÄLLA CERTIFIERAD HEALER!

BLOCK 2 är planerad för vårens elever till helgen 16-17 MARS 2019.

 

Tag med lunch. Fika ingår.

 

MAGISK AFTON med FYSISKA ENERGIER Kvällskurs 1ggn 18.00 - 22.00 • 600 kr /person• 600 kr /person 600 kr /person 

Anmäl ditt  intresse. Endast 6 platser/ggn. Föranmälan krävs.

Denna kväll lär vi oss att ta kontakt med den Osynliga världen via det magiska bordet som berättar vem som är på besök!

Vi startar med en meditation för att rena våra kanaler och be om beskydd. Vi gör en kärleksfull Åkallan till den osynliga världen för att starta kvällens samarbete. Bordet är placerat direkt på golvytan och vi sitter i vanliga stolar runt bordet utan att luta oss mot ryggstödet. Vi värmer upp vårt magiska bord genom att handflatorna gnids medurs mot bordsytan i cirkelrörelser.

Sen placerar vi våra handflator mot bordet, utan att trycka, bara så att vi har kontakt med bordsytan. Vi ber att den osynliga världen visar oss vilket ben som blir JA-benet, tydligt så att bordet lyfter på JA-benet. Vi gör samma sak för att få fram NEJ-benet. Det 3e benet som blir kvar är således räkne och bokstavsben. Detta ben kan hjälpa oss att få fram budskap genom att ett slag betyder A, 2 slag B osv.

En spännande magisk afton där du får uppleva styrkan i de fysiska energiernas kärleksfulla kraft.

 

Fika ingår. Inga förkunskaper krävs mer än ett öppet och glatt sinne!   

 

MEDITATIONSSKOLAN nivå I 7 ggr 18.00 - 21.00 • 1795 kr /person• 1795 kr /person 1795 kr /person  POPULÄR!

Kvällskurs med start den 19 februari . Varannan vecka. Föranmälan krävs, begränsat antal platser.  För kursanmälan se nedan.

Nybörjare? Vill du hitta ett sätt att fylla på med kraft och energi? Bli mer harmonisk och lugn i dina tankar? Kanske hitta den magiska knappen för att stänga av stress? Då är det här en kurs för dig! Här lär du dig att meditera! På ditt sätt!

På dessa 7 ggr kommer vi att jobba med både andningsteknik och olika avslappningsövningar för att du skall hitta det sätt som passar dig bäst. Vi jobbar både teoretiskt och praktiskt och det finns utrymme för diskussioner och frågeställningar. Under kursens gång har vi vid varje tillfälle KVÄLLENS TEMA där du möter olika övningar som syftar till att utveckla din andliga kanal och ta dig mer mot ett centrerat inre i frid och harmoni.

 

Gång 1. Andas ut det gamla och in med det nya…Hur hittar jag ett inre lugn? Vi provar olika sätt att slappna av på och stilla våra tankar.

Gång 2. Att jorda sig och gå till det inre rummet i Moder Jord.

Gång 3. Vi möter Pyramiden med de 7 rummen.

Gång 4. Det finns en dörr i mitt hjärta…

Gång 5. Din vägledare visar dig vägen och kommer dig riktigt nära…ert samarbete blir tydligare!

Gång 6. Healingsträdet för självläkning och påfyllnad av energi och kraft.

Gång 7. Välkommen Andevärlden! Vi hoppas möta nära och kära i det inre kristallrummet - en plats för samvaro och återseenden!

 

Fika ingår. Kursen är för nybörjare och dig som har mediterat förut.

 

MEDITATIONSSKOLAN nivå II 7 ggr 18.00 - 21.00 1895 kr /person

Föranmälan krävs, begränsat antal platser. Anmäl ditt intresse.

Happiness is not  a destination, it is a way of life...

Hur blir jag lycklig? Kan jag påverka mina egna tankar och skapa det liv jag vill ha? Vad är det jag upplever  i min inre värld, kan jag utvecklas än mer? Finns det en annan sanning inom mig? Vi går nu den nya tidsåldern till mötes. Moder Jord höjer sig och vi följer med, du kan välja att sova och omedveten stanna kvar i de lägre dimensionerna eller ta ansvar för ditt inre och vakna i takt med de energihöjningar som sker. Det är människans eget val att besluta om hon vill följa med upp i femte dimensionen. Femte dimensionen är väldigt lite en fysisk sak, mer som en inre resa. Det är ditt medvetande som höjs, du får tillgång till fler kunskaper och färdigheter och kan skapa det liv du vill ha.Det är första gången som detta inträffar att även den fysiska kroppen följer med in i en sådan höjning. Det är därför du har påverkats och justerats så länge. Ställt in dig i frekvens.Därav också alla utrensningar du kan ha haft under tiden för att kroppen nu går från att ha varit kolbaserad till att bli kristallina.

Längtar du efter mer kraft, passion och energi? Vill du leva i din sanning och vara i din fulla potential? Då kan jag varmt rekommendera dig att följa med på denna resa som dessa 7 kurstillfällen ger!

Vi kommer att jobba med meditationen som bas och göra inre och yttre resor, både långväga och korta. Vi skall resa för att hitta vår inre kärna och utforska verktyg som väcker upp oss till den vi i sanning ÄR. Vi skall jobba med läkande hjärtmeditationer, utforska känslochakrat, ha andliga samtal och bygga en sann gemenskap för att  du skall vara trygg och hitta tillbaka till källan inom dig och känslan av att vi alla är ett.

 

Jag rekommenderar att du först har gått Meditationsskolan nivå I för att ha de olika verktyg vi kommer att använda som bas i meditationerna.

 

Fika ingår

 

MEDITATION i GRUPP max 10 pers 18.00 - 19.30 90 min 350 kr /person                 

Enskilda tillfällen. Öppen grupp. Inga förkunskaper krävs.

Datum under våren 2019: 17/1, 28/2, 28/3, 24/4, & 23/5.

Jag leder er in i en avslappnad meditation som syftar till att fylla på dig med ljus och kraft. Vi bjuder in Andevärlden att vara oss nära i denna sittning vilket resulterar i att alla får ett personligt medialt budskap innan vi avslutar. En kväll för dig som behöver trycka på paus och släppa all stress. Endast föranmälan via Boka tid.

 

INTUITIV UTVECKLING - Kontakt med andevärlden Lör - Sön 09.00 - 17.00 2495 kr /person

Anmäl ditt intresse. Steg 1. Föranmälan krävs, begränsat antal platser.  För kursanmälan se nedan.

En kurs för dig som vill upptäcka eller utveckla dina mediala gåvor. Alla har en förmåga som går att utveckla, sedan beror det på vad man vill uppnå med den. Du kanske har varit nyfiken länge men ändå tvekat, kanske har inte tiden räckt till, kanske har du inte trott dig ha vad som krävs? Eller har du tänkt att du inte kan? DU KAN! Den här kursen är för alla som vill skapa förändring i sitt liv! Här får du utveckla just ditt sätt att möta Andevärlden på, lära dig sitta i kraften från den osynliga världen (meditera) och lära känna de vägledare som hjälper just dig! Allt på ett positivt sätt som får dig att leva här och nu! Välkommen att investera i dig själv i en trygg miljö hos oss på KRAFTENS KÄLLA! Både för nybörjare och dig som vill komma vidare i din personliga utveckling.

Medtag lunch. Fika och frukt ingår.

 

INTUITIV UTVECKLING - Kontakt med andevärlden Lör - Sön 09.00 - 17.00 2495 kr /person   

Fortsättningskurs - anmäl ditt intresse. Steg 2. Föranmälan krävs, begränsat antal platser. Ej nybörjare. Anmälan se nedan.

Man bör ha gått steg 1 eller likvärdig utbildning. Här går vi vidare med en fördjupning av din förmåga. Vi låter inspirationen hjälpa oss att vara kreativa genom bla musik, poesi och inspirerad skrift. Vi kommer att uppleva healing på en ny nivå och öva på att vara kanalen för de helande kosmiska energierna. Vi utvecklar närkontakten med Andevärlden genom att ta dem ännu närmare och utforska speaking med bla inspirerat tal! Vi utmanar också våra sinnen i en ’spirituell hinderbana’ och möter olika övningar på olika stationer – allt för att väcka din förmåga att lita på intuitionen och kontakten med den osynliga världen!

Medtag lunch. Fika och frukt ingår.

 

VIS ART GRUNDKURS - Block 1 Lör - Sön 09.00 - 17.00 1600 kr /person

Princip nr 1 & 2, två dagar (helg) 9 -10 mars. Föranmälan krävs, begränsat antal platser.

Läs mer här

 

VIS ART GRUNDKURS - Block 2 Lör - Sön 09.00 - 17.00 1600 kr /person

Princip nr 3, 4 & 5, två dagar (helg) 9 -10 mars. Föranmälan krävs, begränsat antal platser.

Läs mer här

 

VIS ART GRUNDKURS - Block 3 Lör - Sön 09.00 - 17.00 1600 kr /person

Princip nr 3, 4 & 5, två dagar (helg) 9 - 10 mars. Föranmälan krävs, begränsat antal platser.

Läs mer här

 

VIS ART FORTSÄTTNINGSKURS – A Lör - Sön 09.00 - 17.00 1600 kr /person

Fortsättning – A, två dagar (helg) Anmäl ditt intresse. Föranmälan krävs, begränsat antal platser.

Här kan du som upptäckt glädjen med VIS ART och gått igenom grundkursen fördjupa dig i olika tekniker samt i färgernas spirituella betydelser – Regnbågsbron. (chackrafärgerna 1,2 och 3)

Läs mer här

 

REGRESSION i GRUPP - den inre RESAN! TORS 18.00 - 21.00 800 kr /person

Regression i grupp vid följande tillfällen under 2019 20/2 & 4/4. 6 platser kan bokas.

Har vi varit här förut? Kan händelser från tidigare liv påverka mitt nuvarande? I en regression går du tillbaka till ett tidigare liv. Du kan också gå tillbaka till din barndom eller till en annan viktig tidpunkt eller händelse i det här livet. Detta sker under en djup avslappning. Man kan i tidigare liv eller i barndomen ha upplevt händelser som man inte har bearbetat och därför tagit med sig till det här livet eller om det kommer från barndomen, in i vuxen ålder. Genom att konfronteras med det under en regression kan man lösa upp knutar som orsakar bekymmer för oss, såsom t ex fobier, depressioner, allergier, migrän, relationsproblem. Listan kan göras lång…

Ikväll gör vi en gemensam resa där jag ställer frågorna och du har svaret inom dig. En kväll som syftar till att släppa på de blockeringar som hindrar dig från att gå vidare på din yttre och inre resa. En kväll där vi tillsammans utforskar och ger kärlek till våra cellminnen för att läka och hela.

Är du beredd att ta steget?

 

Fika ingår

 

SPIRITUELLA SKOLAN - Unik 2-årig utbildning i 9 block Helg Fre em & Lör - Sön 3990 kr /block

NYSTART! Med kursstart 27-29 september  2019. SÖK REDAN NU!

 

Vid fullföjd utbildning (9 block) kan mediumcertifikat erhålles.

Hösten 2013 öppnade vi vår SKOLA! En kraftfulla utbildning för att möta den nya tidens mediumskap och för att bli en första klassens medium och healer. Här får du 2 spännande år av praktik, teoretisk kunskap, övningar och diskussioner. Utbildningen är på helgtid för att du ska kunna arbeta samtidigt. Vi finns hela tiden med i ett tryggt mentorskap och stöttar dig med personligt engagemang på resans gång.

Läs mer här

 

Viktig Kursinformation!

När du fått bekräftelse på Din plats till kursen du valt ska ett anmälningsbelopp på 1000 kr betalas

 för de kurser som är på flera ggr eller helgkurser. Resterande summa betalas 14 dagar före kursstart.

Vid ev avbokning återbetalas ej anmälningsbeloppet och vid ev sjukdom återbetalas kursavgiften mot uppvisande av läkarintyg.

Vid kvällskurs betalas hela summan in ihop med anmälan och återfås ej vid ev avbokning.

Kursanmälan görs på kontaktsidan – Tryck här!

 

Ladda ner PDF-dokument här!

Se aktuellt kalenderprogram här!

 

HOLISTISK LIVSSTIL


KROPPSSKANNING och BEHOVSANALYS GRATIS

Boka tid – Tryck här!

Gratis kroppsskanning och behovsanalys (bokas endast gång 1)

Boka detta möte om du är intresserad av vad holistiskt välmående kan göra för dig! (75 min)

 

HERBALIFE UPPFÖLJNING/VÄGNING GRATIS

Boka tid – Tryck här!

Gratis Herbalife uppföljning/vägning (bokas gång 2 osv) (45 min) Uppföljning för dig som valt holistisk livstil.

 

HOLISTISK VÄGLEDNING med KROPPSKANNING 850 kr /person max 120 min

Boka tid – Tryck här!

Holistisk vägledning, en sittning där vi väver samman både kroppskanning, behovsanalys och inre välmående.

Du får övningar för att hitta ditt inre lugn och släppa stress, samt mediala budskap från den osynliga världen.

 

HOLISTISK HÄLSOKVÄLL på KRAFTENS KÄLLA GRATIS CA 120 min

Boka tid – Tryck här!

Begränsat antal platser per gång. Datum  31/8, 28/9, 24/10, 21/11 samt 27/12 då det är öppet hus med holistiskt tema.

(den 27/12 behöver man inte boka plats då det är temat hela dagen)

AnnBritt Johansson Hademo


Jag innehar F-skattebevis

Självklart tillämpar jag sekretess

och tystnadsplikt

KRAFTENS KÄLLA


Övre Kvarngatan 31b

504 53 BORÅS+ 46 (0) 706 50 59 39

annbritt@kraftenskalla.se

SOCIALA MEDIER


Följ oss och gilla oss på Facebook.

Samt på några andra social medier.

Copyright © All Rights Reserved